Author Topic: -*Martin Skrtel*-  (Read 15566 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Online *Cookie Dough*

• Super Hero!!!!!
  • aka Claire
Re: -*Martin Skrtel*-
« Reply #60 on: 17 April 2008, 12:52:57 »
Well I will try to translate it fast :D

First woman asks if he likes puzzles and he answers that not really, he never finished it

-Did you have many toys when you were kid?
-I can say yes, but the best toy for me was ball. I lived in little village where boys used to play football at summer and hockey at winter.
-What your dad and your mom taught you in your life?
-Dad taught me how to play football. And mom wanted me to study well in school.
(then woman tries to explain him that part of puzzle doesnt fit lol)
-My dad worked in police but now he's on a pension already. And my mom, she's a teacher. I also have bro and sis.
(They say that he was a youngest defender in Zenit)
-I try to not make any mistakes. My job is not to miss a goal and im trying to not let players do it. Defender should be fast, rough and smart
-Now when you are in Zenit for 2 years already, which matches you remember?
-My first match when I played for Zenit. Then the game against CSKA when I scored my first goal for Zenit. Also remember bad matches, like against Rubin when there was a penalty coz of me. I always think about match after it. What I have done, how and what I could do better.
-In which country would you like to play?
-Would like to play in England. It's my dream since I was lil.
(then woman proposes him to play and asks him to close his eyes and put his finger on any flag - thats where he will play ::lol:: he points on great britain :D destiny lol)
-Did you believe that it will be like this?
-Yes, now i do already
(then they talked about his new contract with Zenit and how he talked to his friends and parents before having new deal and likes to be in Zenit)

Well thats it :) hope I helped in some way

This ad is not visible for members: click to register, free and no spam!

This ad is not visible for members: click to register, free and no spam!

Offline SWEETY

• Super Hero!
  • **
« Reply #61 on: 17 April 2008, 12:55:43 »
Cliare - you're a star!!!!!!! xx thank you...i wanted to know about the britain but! xx

Offline fappy54

• Jr. Member
  • **
    • The Center Circle
« Reply #62 on: 17 April 2008, 14:32:23 »
Thanks so much for the translation Claire!  Funny that he wanted to play in England, and now plays for one of the top clubs there! :mrgreen:

Offline SWEETY

• Super Hero!
  • **
« Reply #63 on: 17 April 2008, 14:43:08 »
yeh i know!...his wish came true!

Online *Cookie Dough*

• Super Hero!!!!!
  • aka Claire
« Reply #64 on: 17 April 2008, 18:46:40 »
you're welcome girls :-* thats true, his dream did come true

Offline batgirl21

• Super Hero!!!
  • i make it rainism
« Reply #65 on: 17 April 2008, 21:53:18 »
First woman asks if he likes puzzles and he answers that not really, he never finished it

hahahahahah poor martin, he must be sooo frustrated with that :'( ::lol::

thanks for the translation Claire ;)

Offline SWEETY

• Super Hero!
  • **
« Reply #66 on: 20 April 2008, 15:00:59 »
More pics of Martin with Girlfriend!

Offline SWEETY

• Super Hero!
  • **
« Reply #67 on: 21 April 2008, 00:11:57 »
CAN ANYONE PLEASE TRANSLATE THIS SLOVAKIAN INTERVIEW OF MARTIN'S GIRFRIEND - APPARENTLY SHE TALKS ABOUT HIM! PLZ PLZ PLZ!!!!!!

here's the link and video of his griflriedn talking!
http://209.85.135.104/search?q=cache:p3fMwASo4XsJ:futbal.pravda.sk/skrtel-kazdy-den-v-liverpoole-je-lepsi-video-fmm-/sk_rfutbal.asp%3Fc%3DA080203_175630_sk_rfutbal_p13+barbora,+video,+skrtel&hl=cs&ct=clnk&cd=5

Pre?ívate najlep?ie futbalové obdobie v doteraj?ej kariére?
To si netrúfam jednoznačne povedať. Ak beriem do úvahy niektoré fakty, akiste to platí. Získal som vlani v novembri v Rusku titul, nedávno som prestúpil do Liverpoolu, to v?etko pokladám za v?znamn? krok dopredu. Ale nemô?em tvrdiť, ?e som momentálne v ?pičkovej forme. V novom prostredí sa iba rozbieham, predt?m som mal niekoľko t??dňov voľno, netrénoval som, nehral zápasy. Verím, ?e čoskoro budem opäť v optimálnom tempe.

Je nejak? zápas, o ktorom mô?ete povedať, ?e bol najlep?í?
Ak hovoríme o reprezentácii, mne sa darilo v poslednom kvalifikačnom zápase proti Česku v Prahe. V ňom som sa cítil dobre. Len?e sme prehrali. A keď mu?stvo prehrá, nemô?ete byť spokojn?.

Kam zaradíte víťazstvo v prestí?nej ankete?
Mám z neho veľkú radosť, vnímam to ako v?znamné ocenenie toho, čo robím. Stal som sa aj majstrom v drese Zenitu Petrohrad, ale toto je najv?znamnej?ie individuálne ocenenie. Vyhlásili ma za najlep?ieho futbalistu Slovenska. A navy?e som obranca, čo je v?dy zlo?itej?ie.

Pred vami boli víťazi, ktorí strieľali góly, čo je v?dy atraktívnej?ie...
Útočníci a strelci gólov sú viac na očiach, viac ich sledujú odborníci i verejnosť. Preto aj r?chlej?ie upútajú.

Pred dvoma rokmi ste sa te?ili aj z Ceny Petra Dubovského. Ako ste to vtedy vnímali?
Ako veľké vyznamenanie. Bolo to podobné ako teraz, keď som vyhral anketu.

Mnohí vás favorizovali na zisk futbalovej koruny. Rátali ste s ňou aspoň v kútiku du?e?
Vôbec nie. Prečo by som mal? Podľa mňa v minulom roku v slovenskom futbale nik mimoriadne nevynikal. Bolo viacero vyrovnan?ch hráčov. Z nich mohol vyhrať ktokoľvek.

Koho by ste vy dali na prvé miesto?
Dobr? rok mal Marek Ham?ík i Marek Čech. Z nich by som vyberal.

Spomínate si na to, keď ste pri?li do Petrohradu v roku 2004?
Samozrejme. Bol to v?znamn? krok v mojom ?ivote, nielen futbalovom. Mal som devätnásť rokov, ocitol som sa sám v obrovskom meste. V?etko bolo pre mňa nové, ťa?ko som si zvykal na nov? ?ivot. Učil som sa ru?tinu, ja som ju v ?kole u? nestihol.

Sú prvé t??dne v Anglicku ťa??ie?
V Rusku to bolo asi zlo?itej?ie. Bol som mlad?í, nemal som nijaké skúsenosti. Teraz mám u? predsa len niečo za sebou, vedel som, čo ma asi čaká. T?m nechcem povedať, ?e sa mi d?cha ľahko - ale lep?ie to zná?am.

Čo bude v Anglicku najťa??ie?
V prvom rade zvládnuť jazyk. Angličtinu dobre neovládam, čo je zatiaľ dosť veľká bariéra. A, samozrejme, opäť si musím zvykať na in? futbal, in? ?t?l hry, iné tréningy. Napríklad e?te dva dni pred zápasom sme behali bez lopty.

Sú tréningy náročnej?ie, ako boli v Rusku?
Určite. Mám pocit, ?e v?etko čo sa t?ka futbalu, je náročnej?ie.

Tréner i spoluhráči sa zav?e vyjadria, ?e potrebujete na aklimatizáciu e?te čas...
Začiatok bol náročn?. Zo dňa na deň som sa ocitol v mu?stve so svetov?mi hráčmi a hviezdami. R?chlo si v?ak zvykám. Ka?d? deň v Liverpoole je lep?í a lep?í. Potrebujem e?te dotiahnuť niektoré osobné veci, napríklad b?vanie.

S k?m ste na?li v mu?stve najr?chlej?ie spoločnú reč?
S Voroninom. S t?m sa bez problémov dohovorím po rusky. Ale aj s niektor?mi ďal?ími cudzincami, tí sa vedia ľah?ie vcítiť do mojej ko?e, vedia, čo momentálne pre?ívam.

Čo angličtina? Robíte tie? pokroky?
Učiteľ ma chváli (smiech)... Verím, ?e aj v nej budem napredovať r?chlej?ie.

Mô?ete porovnať rusk? a anglick? futbal?
V Anglicku sa hrá vo vy??om tempe, hráči sú lep?ie fyzicky stavaní. Viac prevláda silov? futbal. V Rusku je futbal veľmi populárny, ale s Anglickom sa to predsa len nedá porovnávať. Anglicko je jednoducho Anglicko. V Liverpoole ľudia futbalom ?ijú.

Ak? je to pocit, keď vybiehate na trávnik a vypredané hľadisko spieva klubovú hymnu?
Ú?asn?. ?tadión je zaplaven? klubov?mi zástavami a ?álmi. Keď to pre?ívam, behajú mi po celom tele zimomriavky.

V uplynulom kole ste u? nastúpili aj v ligovom zápase proti Sunderlandu od začiatku a mu?stvo prv? raz v tomto kalendárnom roku vyhralo 3:0...
Veľmi sme čakali na toto víťazstvo. Potrebovali sme ho. Vládla u? trochu nervozita a napätie, ale sna?ili sme sa v?etko eliminovať. Mňa te?í, ?e som bol vo víťaznom stretnutí cel? čas na ihrisku a e?te sme k tomu nedostali ani gól.

Na čo ste sa sústredili?
Sna?il som sa hrať na istotu. Nechcel som urobiť chybu.

Pomohol vá?mu sebavedomiu tak?to ?tart?
Samozrejme, povzbudil ma. Dúfam, ?e budem dostávať aj naďalej ?ancu.

Znamená tento začiatok, ?e by ste mohli mať v miesto v základnej zostave?
To sa nedá povedať. Kto pozná trénera Rafaela Beniteza, vie, ako často točí zostavu. A robí úplne nečakané kroky. Uvidíme, nechcem predbiehať.

Keď sa mu?stvu v posledn?ch t??dňoch nedarilo podľa predstáv, hovorilo sa aj o tom, ?e trénera odvolajú. On si vás v?ak vybral. Čo by to pre vás znamenalo?
Pre mňa by to bola veľmi smutná situácia.

Pred príchodom do Liverpoolu ste neraz zdôrazňovali, ?e va?ím snom je hrávať v Arsenale Lond?n...
Bol to v?dy môj obľúben? klub.

U? ste sa s t?m zdôverili aj v novom tíme?
Nemyslím si, ?e by to bolo naj?ťastnej?ie...

« Last Edit: 21 April 2008, 00:15:23 by SWEETY »

Offline amadríade

• Newbie!
  • *
« Reply #68 on: 28 July 2009, 13:55:45 »
I don't know if is it still needed, but I translate the vid... Actually it's very short and the text you copy there isn't from the vid, it's Martin speaking mostly about football, success, learning english, acclimatization.... I can translate it too
Oh well, anyway no one would read it probably, I see that there hasn't been anyone for ages  :-\

Girlfriend Barbora?s view of Martin Skrtel

And how do you actually feel about being girlfriend of a player like this, in this club?(Liverpool)
Barbora: Well I thing it?s not anyhing so special?that he?s absolutely ordinery boy at the same but I?m very glad that he achieve this success, I keep my fingers crossed for him and I will always support him.
And what do you think about transfer to so great club?
Barbora: Well it was his dream so of course I?m very glad.
And you ? as a woman ? are you all big fan of football or only of him (Martin)?
Barbora: Mhm(bobbing) So as a woman I think I am a big fan.

Offline Tonfas

• Full Member
  • D is for Daniel
« Reply #69 on: 28 July 2009, 14:17:22 »
pics of him in Thailand

Offline SWEETY

• Super Hero!
  • **
« Reply #70 on: 28 July 2009, 14:30:56 »
thnks alot for the transalation hun - yh i posted it like agessss ago and no one pais attnetion so i left it but thank you soooo much, really appreciate it!........thnks for the pics aswel tonfas! ;)

Offline amadríade

• Newbie!
  • *
« Reply #71 on: 29 July 2009, 18:01:03 »
You're welcome.
And maybe someone paid attention but they easily couldn't respond cause they can't speak slovak. :) Yeah i think that was the problem...of course, Slovakia is so small country that the majority of people don't know it exists at all :-\, much less speak this language...

Offline its3me

• Newbie
  • *
« Reply #72 on: 5 July 2010, 13:23:30 »
and people are confused slovakia and slovenia...
i hope im not the only one slovakian at this forum :)

Offline its3me

• Newbie
  • *
« Reply #73 on: 5 July 2010, 13:26:14 »

Offline Torresita

• Newbie!
  • *
« Reply #74 on: 10 July 2010, 18:10:51 »
No you are not xD Where are you exactly from? I am from Petr?alka xD
No more Slovak Players here having a topic? Pitty.. Girls just don't know what they are losing xD

Some almost naked pics xD